Beställ ditt presentkort genom att först läsa igenom texten. I slutet står det hur du ska göra för att beställa.

Presentkortet skickas till beställarens adress, eller till annan angiven adress om så önskas, per post i neutralt kuvert inom 10 dagar efter att betalning mottagits till vårt Bankgiro: 5108-3145. Ta med presentkortet till hoppfältet. Presentkortet är giltigt i 1 år. Det är personligt och kan inte överlåtas. Vi återbetalar inte pengar för presentkort så försäkra dig om att den som får presentkortet vill hoppa.

Utförlig information om tandemhoppning hittar du här. Här nedanför följer kortfattat vad du bör ta i beaktning innan du ger bort ett presentkort:

Ålder:
Minst 12 år, målsman ska närvara om hopparen är under 18 år.

Vikt:
Max 100 kg (av säkerhetsskäl). Minst ca 50 kg, hopparen måste kunna passa i selen.

Hälsa:
Man ska vara fullt frisk, dvs man ska känna sig frisk och i tillräckligt bra form. Vissa sjukdomar påverkar inte möjligheten att hoppa tandem om man är välmedicinerad. Den som känner sig osäker bör kontakta sin läkare för råd och rekommendationer. Ta isåfall med ett läkarintyg som bekräftar att det är OK att hoppa tandem. Vid eventuella frågor kontakta oss via e-post på tandem[at]skydiveumea.se

Funktionsnedsättning:
Man måste kunna förstå de instruktioner som ges. Fysisk funktionsnedsättning är oftast inte något problem. Kontakta oss för detaljer, via e-post på tandem[at]skydiveumea.se

Drogfritt:
För att hoppa ett tandemhopp får du inte vara påverkad av droger eller alkohol. Ingen alkohol får förtäras eller medtas inom flygplatsens område.

Hopperiod:
Vi hoppar under hela hoppsäsongen, vår till höst beroende på väder och vind. För aktuella tider se Bokningskalendern.

Foto/film:
Många som hoppar tandem önskar få sina tandemhopp förevigade på foto och/eller film. Detta väljer ni i samband med tidsbokning på vår hemsida eller, om möjlighet finns, på plats i samband med hoppet. Betalning sker vid hopptillfället. Det är förbjudet av säkerhetsskäl att ta med egen kamera under hoppet, men vänner och familj får gärna fotografera och filma på marken.

Pris:
Ett presentkort för ett tandemhopp kostar 3 500 kr. Presentkortet gäller bara för själva hoppet, kostnaden eventuell för foto/film betalas separat och på plats med betalkort. Övriga priser, se här.

Varaktighet:
Ca 1½ timme inklusive förberedelser och eftersnack. Ibland blir det tyvärr förseningar på grund av väder och trängsel i luftrummet. Under tiden ni väntar finns det fika att köpa i vår ”marka” där du betalar via Swish.

Om du vill beställa ett presentkort, skicka ett mail till presentkort[at]skydiveumea.semed följande uppgifter:

  • Beställarens namn
  • Hopparens namn
  • Adress dit presentkortet ska skickas
  • Mailadress och mobilnummer till kontaktperson
Om du har några andra frågor gällande presentkort, tveka inte att höra av dig via e-post till presentkort[at]skydiveumea.se

För e-post, byt ut [at] mot @.