link
Här kan du hitta några länkar som kan vara intressanta.

Svenska Fallskärmsförbundet
Svenska Fallskärmsförbundet är ett ideellt idrottsförbund, en frivillig försvarsorganisation och den samlande organisationen för Sveriges fallskärmsklubbar. Förbundets uppdrag är att leda, främja och utveckla svensk fallskärmshoppning. Det består av förbundsstyrelsen, riksinstruktören, kansliet, medlemstidningen samt 5 kommittéer.

Uffes Hopp Shop AB
Uffes HoppShop huserar i ett gult hus i Västerås, en felspot ifrån FK Aros’ hoppfält. Där kan man hitta allt som behövs för hoppningen: utrustningar, kläder, prylar och mycket annat. De utför även service och svarar på frågor. Det som inte HoppShopen kan om fallskärmshoppning och -utrustning är inte värt att kunna.

Sundsvalls Fallskärmsklubb
Vår närmsta fallskärmsklubb har sitt hoppfält på Alnön i Sundsvall. Med dem har vi en del samarbete och ibland är vårt flygplan där och flyger hoppare.

BodyFlight
BodyFlight finns i Stockholm och Göteborg och är fallskärmshopparnas bästa lekplats. I en stor vertikal vindtunnel flyger man på en luftstråle som simulerar fartvinden precis som under ett fallskärmshopp i fritt fall. Känslan är den samma som att kasta sig ut från ett flygplan men i en säkrare miljö.

Indoor Wingsuit
Indoor Wingsuit finns i Stockholm. Här kan den som hoppar med vingoverall (”wingsuit”) träna i en stor vindtunnel.

Dropzone.com
En internationell sida för fallskärmshoppare. Här kan man hitta bl.a. adresser och länkar till de flesta hoppfälten i världen, evenemang, köp & sälj och mycket mer.

Hoppväder
Om du ser någon som hela tiden tittar upp mot himlen så är det säkert en fallskärmshoppare för om det är något förutom hoppningen som alla fallskärmshoppare har gemensamt så är det vädret! Istället för att kolla in himlen kan man kolla in den här sidan, som ger mycket mer information än bara hur eventuella moln ser ut på hoppfältet.

Upptäck Umeå
Det finns annat i Umeå än fallskärmshoppning, speciellt när vädret inte är så bra. Här kan du få tips om aktiviteter i och omkring Umeå. T.ex. till dig som kommer hit för att hoppa tandem och inser när du kommer fram att vädret är för dåligt…