Presentkort

Beställ ditt presentkort genom att läsa igenom texten och tryck därefter på Beställ presentkort Efter inskickad beställning får du ett svarsmail med uppgifter om hur du ska betala presentkortet. Svarsmailet kommer normalt inom 15 minuter. Kolla din inkorg för skräppost om det inte verkar komma fram. Skulle du mot förmodan inte få ett svarsmail inom 15 minuter, vänligen kontakta oss.

Presentkortet skickas till beställarens adress, eller till annan angiven adress om så önskas, per post i neutralt kuvert inom 10 dagar efter att betalning mottagits. Ta med presentkortet till hoppfältet. Presentkortet är giltigt i ett år efter betalning. Presentkortet är personligt och kan inte överlåtas. Vi återbetalar inte pengar för presentkort.

Utförlig information om tandemhoppning finner du under fliken ”Tandemhopp”. Här nedanför följer kortfattat vad du bör ta i beaktning innan du ger bort ett presentkort:

Ålder: Minst 12 år, målsman ska nävara om hopparen är under 18 år.

Vikt: Max 100 kg (av säkerhetsskäl). Minst ca 50 kg, hopparen måste kunna passa i selen.

Hälsa: Fullt frisk.

Funktionsnedsättning: Är oftast inte något problem. Kontakta oss för detaljer, tandem[at]skydiveumea.se

Drogfritt För att hoppa ett tandemhopp så måste du vara drogfri, ingen alkohol får förtäras eller medtas inom flygplatsens område.

Hopperiod: maj-september (bokningarna släpps i mars)

Foto/film: Många som hoppar tandem önskar få sina tandemhopp förevigade på foto och film. Detta väljer ni i samband med tidsbokning på vår hemsida och betalning sker vid hopptillfället. Det är förbjudet av säkerhetsskäl att ta med egen kamera under hoppet, men vänner och familj får fota på marken.

Pris: Ett tandemhopp kostar 3000kr. Foto eller film 850kr. Paketpris foto och film 1250kr. Kostnaden för foto/film betalas på plats med betalkort.

Varaktighet: ca 1½ timme inklusive förberedelser och eftersnack. Ibland blir det tyvärr förseningar på grund av väder och trängsel i luftrummet. Under tiden ni väntar finns det fika att köpa i vår ”marka”, betalning med swisch.